Om Bluelife

Om Bluelife.dk

Vores rejse startede for alvor i 2017, da vi åbnede vores webshop Bluelife.dk. Ambitionen har hele tiden været at fremme lækre drikkevarer i en klar blå farve, som har en frisk og skøn smag, samtidig med at du får en oplevelse ud over det sædvanlige. 

Allerede fra starten har vi solgt moderne og forfriskende blå drikkevarer som et alternativ til almindelig vin, og hver dag har vi arbejdet ud fra ønsket om at give flere danskere muligheden for at nyde godt af de fantastiske smagsoplevelser, vores produkter byder på. 

Hos Bluelife.dk finder du blå drikkevarer, som udspringer fra Alicante i Sydspanien, hvor de også produceres. Vi sammensætter og opdaterer løbende vores udvalg, så du kan få glæde af sublime smagsoplevelser, som skiller sig ud i forhold til farve og udtryk. 

Vi elsker vores produkter, og derfor er vi selvfølgelig eksperter i hele vores udvalg. Vi ved, at der kan opstå spørgsmål i forbindelse med køb af nye og anderledes produkter, og vi står selvfølgelig klar til at vejlede dig og svare på alle dine spørgsmål, når du har brug for det.

Alle varianter i vores udvalg er produceret naturligt i Spanien, og netop derfor er drikkevarernes klare blå farve et banebrydende alternativ til vin, som vi hidtil har kendt det. Kvalitet er afgørende for os, og derfor forhandler vi udelukkende produkter, vi selv vil drikke og kan stå inde for.

Selvom vi er en forholdsvis nystartet virksomhed, har vi oplevet stor interesse og efterspørgsel på vores produkter. Vi ønsker hele tiden at forbedre vores sortiment, og derfor vil vi gerne høre fra dig, hvis du har forslag til nye produkter, eller hvis du har forslag til forbedringer.

Når du handler hos Bluelife.dk er du altid sikret, at vi behandler din ordre hurtigst muligt. Vi vil altid give dig den bedst mulige oplevelse, og derfor står vi til rådighed med vores service både før, under og efter levering.


Team
Simon Harboe Ditlevsen
Direktør & Salgsansvarlig

Mail: simon@bluelife.dk

Jeg har det fulde overblik samt ansvaret for, at vi hos Bluelife altid leverer de bedste produkter – og at du som kunde får den ønskede service, hver gang. Har du yderligere spørgsmål til store leverancer, foresprøgelser eller samarbejde, er jeg også modtagelig for dette.

 


#Bluelife
Something is wrong.
Instagram token error.